Förlåt

FÖRLÅT!!!


All in tonight =D

Idag blir det party på högsta nivån. =D
Älskade Daisy och Hanna kommer hit sen och så ska vi förkröka lite. prata lite skit och bara vara =D Sen drar vi in till Fridhemsplan och kör ALL IN!!!!



I onsdags fyllde man år också. Börjar känna mig ganska gammal. 21 år =D =O är ju snart 25 hahha.
Var med junior hela dagen och tack gumman du är underbar! Glöm inte det!
Först var vi på Fridays och träffade hennes kompisar Konkan och Richard. =) Efter det drog vi alla till East. Blev en hel del alkohol men det var underbart =D



Sen igår åkte jag till Enskede och fixade mitt hår. Klippte och färgade håret. Så nu är man brunett med inslag av rött =) Me like. Tack Embla =D


You rock my world

Jag kan inte förklara det jag känner, men känslan är underbar.
Du får mig att känna mig så trygg och lugn. När jag är med dig försvinner allt annat och det är bara du och jag.

Jag tackar dig för att du har tålamod med mig, jag uppskattar det. Som jag sa, vissa skulle bara gått vidare. Men du finns kvar. Även om jag är som jag är.

Du är en underbar person och jag kan inte fatta att detta händer mig. Du är så förstående när det gäller mig och mina val. Och som jag sa, det spelar ingen roll vad jag gör. Med dig kommer pirret i magen. Lustig känsla för den var det längesen jag kände.

Jag är rädd för att såra dig. För jag vill inte förlora dig. ALDRIG

När vi hade samtalet härom natten så kändes det så bra. Jag kände mig som världens sämsta människa och efter vi pratat så kändes det så mycket bättre.

Med dig mår jag bra...

Jag hoppas och tror och vet att detta är början till något underbart =)




RSS 2.0