Hej alla nattugglor

Dem senaste dagarna har varit helt ok =)

- Vi har hunnit fått nytt golv, nya tapeter i både sovrum och vardagsrum =) kommer att lägga upp bilder sen när jag har ställt iordning allt i lägenheten =P haha

- Jag var på Erotik Mässan idag i Alvik och det var hur mysigt som helst. Inte varit på den mässan innan. Men jag kommer garanterat gå dit igen. Dock med lite mera pengar ;)
Var där med Atte och Co. =)

- Jag har varit inne i stan och fikat med Atte och det är ju alltid lika roligt att träffa honom =) Du är den närmsta vännen jag har, förutom mamma =)

- Imorgon jobbar man 13-21. KUL KUL. Eller inte. Vi har ju Happy day eller vad det hette. Och vi kommer ge 10 % av försäljngen till Ronalds McDonalds nya hus. Kan redan ana vad det är för kaos som väntar om jag ska vara ärlig.

- Och på kvällen blir det att fixa iordning lägenheten =) Och göra det super mysigt =) wieee och Max och jag ska bara ta det lugnt =) skööönt.


Jag och Max firade 2 år som tillsammans den 24 nov.
Jag älskar dig mitt hjärta.

Ja just det, jag har blivit brunett igen.
Kände att blondt inte riktigt är min kopp te, om man får säga så.


Allå

I helgen har jag umgåtts med mamma =) var super kul att bara få umgås med henne själv. Var längesen bara hon och jag gjorde någonting själva.
Vi satt här hemma och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har mer som ett kompis förhållande och det finns ingen som kan ta hennes plats. No matter what.
Min mamma är min mamma och hon är den bästa!

Nåja sen var vi i Sollentuna Centrum. Och kollade lite. Dem har ju öppnat det nya centrumet nu så vi virrade runt där inne. Lite kul att dem försöker slå Kista Galleria. Och det kan jag nästan säga att dem har gjort. Iaf när det gäller mysighets faktorn. Mycket snyggare. Men Kista ska ju också ha invigning av de nya delarna den här veckan om jag inte minns helt fel.

Nåja imorgon blir det att stiga upp tidigt eftersom dem kommer och ska byta vårat golv i sovrummet. ÄNTLIGEN och sen på onsdag så kommer dem och tapetserar om där inne. =) Och sen blir det vardagsrummet. =D=D YES.

Ne nu ska jag sätta mig och glo på film och äta choklad. Ja jag kan äta choklad men gillar det inte egentligen förutom den nya smaken.



Sorry

Men har inte haft tid till att blogga =P konstigt nog... haha
Dålig ursäkt? ja verkligen

Vad har hänt den senaste veckan då?
I helgen jobbade jag bara och när jag väl vara hemma så tog jag det lugnt =)

Sen har vi varit ute i sigtuna och hälsat på max moster och lilla kusin =) hon är för söt men skriker så man tror att trumhinnorna ska försvinna.

Nåja imorgon jobbar man 11-20. Värdelös tid men den ger ju bra med pengar =P det måste man ju erkänna =) Sen på fredag jobbar jag 10-14. SKÖÖÖNT!!!
Sen i helgen kommer mamma förbi. Kanske. men jag hoppas det. Saknar ju lilla mamma =)


Har en sak som ligger och gnager mig i huvudet och det är att jag vill färga håret. Men vet inte VAD för färg jag ska använda. VIll ju ha löshår också men är man blond är det svårt att hitta ett som har samma färg. Kolla på vissa "storbloggare" *host host* Nämner inga namn.
Dem har ju MASSOR av pengar men kan inte hitta löshår som är likadant som deras egna hår.

Jaja har iaf en vecka på mig att bestämma mig... Vad säger ni?
Go brown or stay blonde?


GOD MORGON =D

Haha eller något i den stilen =P Känns konstigt att vara vaken vid den här tiden men vad ska man göra. Jobbar 07.00-16.00 idag. Får skylla mig själv lite eftersom jag skulle jobbat 11-20 men det känns som om jag får mer fritid efter jobbet och det är ju trevligt =)


Vad har hänt i veckan då?
Hmm, igår var jag och Max och tog vaccinet för Influensa A (även kallad svininfluensan). Egentligen ville jag inte ta den men Max mormor och moster "tvingade" oss =P Ok man kan inte tvinga någon men dem är ju bara rädda om oss.
Sprutan gjorde inte ont. Det är snarare efteråt det känns. Har fortfaranade ont i armen.

Sen i Onsdags var jag och junior på IKEA. VÄldigt mysigt. Vi gick runt där 5 timmar och kollade och shoppade =) Skulle ju inte handlat något men alla vet ju hur det blir på ikea =P Så det blev nya gardiner, skåp, hyllor, slickepott, bunkar. Ja lite av varje helt enkelt =P

Sen har jag legat sjuk också. Haft feber och känt mig helt däckad. Men nu mår jag bättre =D som tur är =P haha.

Ne nu ska jag dra mig mot bussen. =)


hej =)

Har bara tagit det lugnt i helgen =)
eller ja igår var jag på pappas 50 års kalas. det var mysigt att träffa nästan alla kusinerna igen. =) och resten av släkten =)

Efter det drog jag in till stan och mötte upp Atte och Oscar för att spela biljard och dricka öl =) var mysigt =) efter det drog vi till viper (fråga inte varför). Var väl där 15 minuter sen valde jag att åka till sollentuna =) träffade max, sotka, pettson och zebbe där. Sen var det bara att gå hem och sova.

Nu ska jag snart till jobbet och göra min handledar utbildning =) mysigt =) hoppas det går bra nu. Har ont i magen =P haha

Auktion

Max och jag var på fordonskammarens bilauktion idag och budade på bilar.
Vi fick en Saab 9-5a, 2.3 turbo. Med 235 hk. Det är nice. Nu väntar vi bara på resten av pengarna så vi kan betala hela kalaset =) Nu blir det spännande och se om vi får bilen av max far sen.

Det är en gammal civil polis bil. Och för ett bra pris. Me like.


Upp och ner

Ja då var måndag och tisdag avklarade. Har jobbat 20 timmar på två dagar. Duktig man är.

Igår var det DÖTT på lunchen. Vart var allt folk? Alla kanske var slut körda från helgen eller så är pengarna slut =P
Men ändå =P haha

Nåja imorgon jobbar jag 9-16. Efter det blir det att åka hem och städa och fixa. Sen blir det att kolla på fotboll vid 7. Junior, Didrik, Max, jag och kanske Sotka ska kolla. Kommer bli hur mysigt som helst. =)

Nåja nu ska jag vara lite social med plutten =)


Just det, har ni läst nyheterna om killen som puttade ner sin exflickvän på tunnelbane spåret. Hur sjuk får man vara? Ok att man bråkar, det gör alla. Men att putta ner någon på ett spår är ju att ta i.
Hon kunde blivit riktigt illa skadad. Men folk nu för tiden är ju helt crazy ibland.


Söndag

Då var det söndag, igen.

I fredags så gick jag till viper efter att ha jobbat och jag har inte haft så kul på ett bra tag =) Alla var på bra humör, likaså jag =) Blev ju en del dricka, men någon gång måste man ju unna sig det också. =)


Jag ser full och trött ut haha =P

Nåja sen igår var jag först bara hemma. Hade verkligen bestämt mig för att vara hemma heeeela kvällen men så blev det ju inte.
Max ringer och ber mig komma in till Mariatorget med hans batterigrepp. En lagom glad Fia åker in dit och efter det inser jag att nu har jag ingen lust att åka hem. Så jag messar Daisy och kollar vad hon gör.
Hon var på viper så jag drog dit. Men det var DÖTT där. Men jag tror de flesta var på hemma fester eftersom det var Halloween.
Efter det mötte jag upp Max så åkte vi hem tillsammans och somnade ganska fort =)



Och idag fixade vi bort volvon. Ni vet den vi krockade med för kanske 2 månader sen. Tur att det finns folk som ger betalt för en bil som är pajjad.
Efter det drog vi till Sollentuna centrum och hittade en 50 tums plasma tv vi ville ha. Men det gick inte att köpa. Men vi kanske ska försöka igen. Och ta krediten på båda två.
Fatta nice med en STOR platt tv på väggen. Dock så måste vi ju sälja våran tv möbel isf men det är ju så värt det isf =)
Nåja vi åkte iaf till Kista och fixade en tv-box. Vi har lessnat att bara ha 1,2,4 och 6an. Nu har vi lite fler kanaler. YES =)

Imorgon blir det att jobba 9-18. Och sen hem och mysa och laga mat med hjärtat mitt =)


RSS 2.0