Förlåt för dålig uppdatering

Men... Först flyttade vi ju i torsdags så det var inte mycket med att sitta vid datorn då. Och sen försvann mitt bredband mitt i flytten och fick tillbaka det på fredags kvällen =P.

I fredags så körde jag skift på jobbet i 3 timmar. Inte så mycket kanske men det var jobbigt. Lite ringel rostig och det var inte alls samma sak som på Råsunda. Inte ok.,, Men men var klar vid halv elva sen bar det av in till stan. Där gick jag in till Högbergs där Sotka, Max och Pettson var. Var väl där 10 min sen drog vi. Max skulle upp och jobba och jag med. Så vi for hem =)

På lördagen jobbade jag och efter det bar det hem till Nea och Atte på deras inflyttnings fest. Det var underbart att få träffa alla igen. Och plus att det inte var på VIper. Lite utanför krogen sådär.
Så det var inget jag klagade på direkt =) saknat allihopa =)

I söndags låg jag helt död i sängen till 3 på dagen sen var det bara upp och åka iväg till IKEA. YEEEAH...
Hittade massor tyckte jag. Spegel, sängben, lampor mm. Mys pys =) passade perfekt till lägenheten =)

Igår jobbade jag också naturligtvis. Sen gjorde jag väl inte så väldans mycket förutom att pilla i lägenheten. =P

Och idag var vi på ikea och köpte lite mera grejer. Inte bra, inte bra. =P Sen rensade vi även ut förrådet. För att dum fan som ska flytta in i vår lägenhet kommer på att han ska flytta in tidigare. DUM ASS!!!...

Så imorgon kommer mamma hit och städar lägenheten med mig och så ska hon få se hur vi bor =) Kommer bli mys pysigt =)

BIlder på lägenheten kommer upp senare när jag har tid och ork =P Haha... Inflyttnings festen vet jag inte heller när den blir =P...

 


Hej allihopa

Dåligt med uppdatering, men mitt bredband är borta!! Så nu sitter jag på något värdelöst nätverk =P

I torsdags flyttade vi ju till våran nya lägenheten och jag storm trivs. Inte nog med att den är större utan den är HELT underbar.

Tack alla ni som hjälpte till och flytta =) jag uppskattar det verkligen =)

Får se när det bli inflyttningsfest och sånt. Kanske när vi fått omtapetsering. =) Who knows.

Igår jobbade jag. Körde skift i 3 timmar och det var inte lätt att göra det. Det var inte Råsunda style. Men det gick =P Det roliga är att jag är vanlig medarbetare men jag jobbade som en siftledare. Me like =D

Och idag jobbar jag 12-21.Det är kanske inte lika roligt =P haha...

Hoppla...

Dålig uppdatering. I know.

Men har varken pallat eller hunnit sitta här.

Jaja kan berätta i korthet vad som har hänt dem här dagarna.

I söndags var jag i Haga Parken med några gammla jobbar kompisar från råsunda. Måste säga att det var riktigt kul att träffa dem igen. Har saknat dem!!!

Sen på kvällen hämtade jag och Max upp Linda och körde hem henne. Och efter vi hade släppt henne åkte vi ju hem och då hände den där lilla olyckan. OPS...

 

Igår jobbade jag och idag jobbade jag så det har inte hänt något speciellt kul kan man ju säga.

 

MEN på torsdag flyttar vi. Och det är bra det =) ska bli så skönt faktiskt =)


Det kunde gått värre...

Ja, gott folk.
Nu finns inte underbara Volvon mer. Eller jo finns gör den ju. Men den är ju inte hel.
Hela bakaxeln har pajjat. Alla fästen ja you name it. Den kommer nog inte rulla på gatorna mer.

Max och jag har krockat. Som tur är var det baken som tog i och inte fram. Vi mår ju bra förutom lite ont i nacken och axlar och en mindre chock kanske.
Tur att det inte var mycket bilar ute och att Max ändå fick bilen under någorlunda kontroll. För det hade ju kunnat gå som ett flipper spel i hela tunneln. AJAJAJ


Ja,bilen blev ju sänkt iaf =P

Detta vara det senaste bakdäcken vettni ;)


Och så framdäcket...

Det finns ett mer avancerat sätt att slipa bort lacken =P


Summan av detta = SKROTA BILEN!!!


Och vad har vi lärt av oss av detta?
Vattenplaning + laglig hastighet + betongklumpar = TRASIG  VOLVO!!


Lugn och skön hemmakväll..

Blev det igår. Var ju tänkt att jag skulle åka in till Viper men jag kände att min kropp inte pallade det. Så istället blev det en lugn myskväll med Max =)
Vi låg och kollade på ett par avsnitt av True Blood. Och jag måste säga att jag är facinerad. Den serien är underbar. Den är värd och se.
Och jag som har så svårt och hitta en serie jag tycker om...

Nåja igår så ville jag åka in ännu mera när personer ringde och smsade att dem ville att jag skulle komma. Förlåt, men jag orkade verkligen inte. Kanske blir en tur dit ikväll eller något. Vi får se. Kanske ska på race ikväll. You will never know. Eller jo imorgon bitti kanske =P

Nu ska jag åka till jobbet. Jobbar 12-21. Kill me please. Kommer  vara mongo mycket att göra eftersom att det är lördag plus att ramadan (stavning?) är slut och då kommer det komma MASSOR. Inte en lugn stund.



Fredagen

Nu har man äntligen slutat för dagen. =) skööönt.

Dagen har varit lång och tråkig. Förutom ett tillfälle då skiftledaren skulle kasta en smarties påse till mig. Men jag var inte beredd på det. Så påsen åkte rakt ner i backen och tjofs så låg alla smarties på golvet. Tror inte jag har garvat så mycket på länge.

Har varit som en tickande bomb de sista två timmarna. Inte ok.

Nu ska man väl göra sig iordning för att åka in till viper I guess. Bara för att liksom =P

Onsdagen

Det gick bra på jobbet idag, trodde först att jag skulle somna stående men har varit pigg hela dagen konstigt nog =P

Så dagen har bestått av otrevliga gäster, skratt, skrik och krig med bläckpennor =P Ja jag och skiftledaren hade krig med bläckpennorna... Haha jag är bäst =D
Men det händer inte ofta man har så kul =) Vad mer på Råsunda. I miss that place =( Eller iaf alla jobbar kompisar. Kan inte sluta tjata om det.

Nåja imorgon ska vi upp till nya lägenheten och kolla på en diskmaskin. Får se om vi vill ha den. Inte direkt så att vi verkligen MÅSTE ha en utan den är mer praktisk =P

Lat som man är =D


God morgon

Efter att bara ha fått sova 3 timmar inatt så är jag ganska pigg ändå. Har bara legat och vridit och vänt mig i sängen. Har inte kunnat slappna av.Varför vet jag inte.
Kan ju beror på spänningen över att vi flyttar om en vecka. Just det ska be om ledigt nästa onsdag. Bara fråga lite snällt är ju trots allt ute i god tid =D mys mys.

Idag jobbar man 11-20. Börjar bli van med dem här passen nu. Hoppas man jobbar med några roliga personer idag. Men det gör det alltid.

Just det. Har börjat bli mitt vanliga jag igen på jobbet. Hon den där jobbiga och bossiga personen. Beter mig inte alls som en vanlig medarbetare utan kanske områdesledare eller skiftledare. Men jag tror inte chefen klagar. Det är ju så han är van med att jag jobbar. Kan kanske lite för mycket än vad jag ska.

Just det min utbildningsbok är BORTA!! Det är illa kan jag lova. Men jag kan nästan garantera att den ligger ner packad bland allt bråte =P haha... Ne nu ska jag gå mot bussen =)

Vad ska ni göra idag då?


Du är det finaste jag har...


Tisdagen

Dagen har varit som vanligt =P började kvart över fyra och slutade kvart över tio.
Har varit ganska mycket att göra förutom de två sista timmarna.

Nåja hade städ noja på jobbet (ILLA!!!) Gick och städade kassalinjen. Men vad ska man göra =P När det ser ut som gud vet vad. =P HAHA

Sen hämtade vi upp Linda från hennes jobb =) och som vanligt slutade det med att vi satt uppe hos henne i ett par timmar =P haha.. Men hon är så söt så =)

Sen har jag dem bästa nyheterna... Om EN vecka flyttar jag och Max till nya lägenheten =) Pratade med han som bor där nu och han flyttar ut alla grejer denna veckan. Så nu blir det ändrade planer =D haha...

I´m so happy!! =D




Sådärja

Nu var en lång arbetsdag äntligen över. Bröjade 10 imorse och slutade 20. SKulle egentligen bara jobbat till halv sju men snäll som jag är så stannade jag en stund extra. Behövde ju samla in mina timmar =)

Nåja dagen har gått fort ändå =) Jobbade ju med Therese och då kan man inte har tråkigt. Känns som det blir bättre och bättre på jobbet men allting kan man ändra något =) eller vad säger ni?

Nu ska jag få i mig lite mat sen blir det en lååååång varm dusch =) Sen blir det film och sova =) måste kolla när jag börjar imorgon. Kan vara ganska smart faktiskt =P haha

Hur har ni haft det idag??

 


Helgen i korthet

I fredags hände det mycket. Eller ja något i den stilen =)
Åkte ner till mami med Alex, Jennie och Fredrik eftersom dem skulle hämta resten av sina saker där plus att jag hämtade mitt köksbord jag ska ha i nya lägenheten. (Om 18 dagar flyttar vi =D)
Kom ner dit vid halv tre och kom därifrån vid halv åtta. Tog ju ett tag och packa in allt i släpet och bilen plus att mamma och Kennteh bjöd på mat =)

Efter det var det dags att åka upp mot Sthlm för att lasta av alla grejer och det gick snabbare än vad det gick att packa in allt i släpet. Nåja.
Efter det åkte vi ut till Väsby för att lämna släpet sen bar det av mot Viper.
Där väntade alla underbara människor och vår egna Dj Andre fyllde år så vi firade honom. Tyvärr missade jag när dem sjöng för honom, vilket var grymt synd men gratta honom kunde man göra iaf =)

Kvällen gick fort och vid stängning så slutade det med KAOS. Max hamnade i tjafs och det hela slutade med att polisen kom. Och Max blev portad. Men han kommer nog inte vara portad så länge till om jag känner chefen rätt.



Igår så kom Sotka över och vi drog in till stan för att käka. Gillar inte stan sådär mycket, eller inte när det finns fulla människor ute klockan 3 på dagen!!! Inte ok..
Nåja sen åkte vi hem till oss och glodde film. Och ska jag vara ärlig så var det skönt att få vara hemma med Max en lördags kväll. Inte ofta det händer.

Sen idag har jag börjat storstäda lägenheten och packat allt som jag inte använder så ofta. Har bara själva rummet kvar men det kommer ta ett litet tag. Eftersom det är så litet måste man ju flytta runt allt =P Snart siipper jag det iaf.

Just det en underbar nyhet. Max har kanske fått jobb =) på ett byggvaruhus. Han var där och jobbade idag =) Jag hoppas att han blir anställd det skulle hjälpa oss en hel del. Plus att då har han något att göra om dagarna.

Nåja nu ska jag fortsätta med min städmani. ;)



Torsdag

Dagen har varit lugn och stillsam. Eller ja tills det blev kväll iaf =P

Då drog jag, Hanna, Daisy, Max och Pettson till Märsta och sjöng lite kareoke. Eller ja Pettson och Daisy iaf =)

Och imorgon är det fredag =) alla vet ju vad som händer då =) eller hur? =)


Onsdagen

Vaknade av att det ringde på dörren. Det var killen som skulle besikta våran lägenheten. Allt gick jätte bra. Lägenheten var sliten redan innan så vi slapp betala något. SKÖNT.

Efter det ringde mamma och sa att hon tyckte att vi skulle komma ner till henne eftersom mormor skulle komma upp. Så det blev en liten suprise för henne att se mig =) Var kul att träffa henne och se att hon mår bra =)
Sen har jag och mamma pratat om att åka ner till morfar. Han blir allt dåligare. Nästan helt blind så jag vill träffa honom innan han blir helt blind.

Nåja, jag, max och pettson gick ner till Paddys och tog en öl. Det var mysigt =) så nu sitter vi här och dem fläskar i sig pizza =P haha

 


Funderar på att gå tillbaka till mörkt hår.
Vad tycker ni?


bilderna




Helgen =P

Ja i fredags var det förfest här hemma.Så Max, Jag, Sotka, Hanna, Daisy och Niklas var här hemma =) Det var kul =) Sen tog vi oss in till viper där vi mötte upp flera andra trevliga människor =)
Nåja var någorlunda nykter eftersom jag skulle upp 8 dagen efter.
Ja just det. Sen kom det kanske 20 stycken stureplans fjollor och skulle festa på viper. INTE OK!!... Menjag kom på vad dem gjorde där. Pappa måste ha sänkt deras veckopeng ;) mohaha

Lördagen bestog av att jobba 09:30-19.15. Och tiden gick ju inte fort heller. Hade så tråkigt att jag kunde somnat på kassan. När jag väl slutade så åkte jag hem och röjde upp lite efterrsom daisy, nicole och niklas skulle komma och förkröka. Sedan kom max och sotka så vi fick åka BMW:n in.
På viper var det väl helt ok drag. Jag hade kul iaf =)

Och idag har jag bara legat i sängen heeeela dagen =) sjukt skönt eftersom jag är sliten. =P

Bilderna från helgens äventyr kommer upp senare =)

Gårdagen

Började min första dag på nya resturangen. Var sjukt nervös så magen knöt sig men det försvann ganska fort.
Det var annorlunda. Mycket annorlunda jämfört med Råsunda.

Servicen och allt var annorlunda. Jag saknar RÅSUNDA. Saknar mina arbetskamrater. KASSALINJEN. För den i Kista är inte bra. Allt ligger huller om buller känns det som. Men det kommer nog gå bra.
Dem hade iaf saker i skåpet hela tiden.

Nåja på kvällen var Junior här också. Vi hade film kväll.. Eller ja vi kollade på en film sen körde vi hem henne. Tröttmössan själv =)

Ikväll blir det Viper som vanligt. Med förfest hos oss först =) Det blir jag, Max, Daisy, Sotka, Hanna och Nicklas. Vad jag vet iaf =P


Onsdagen

Har inte hänt så mycket idag faktiskt =P bara legat i sängen och glott =P fan va lat jag är, eller bekväm heter det snarare.
Måste ju passa på nu när man är ledig. Imorgon börjar jag jobba. 17-22.15. Ska bli spännande att se vad det är för fiurer som jobbar där och hur dem jobbar där. Kanske jag trivs där, kanske inte.

Dem från Råsunda säger att dem inte trivs så bra men jag ska bilda min egna uppfattning har jag bestämt =D

Nåja nu väntar jag på att Max ska komma hem så vi kan kolla på nya Bring It On filmen. Fight to the finish. Älskar dem filmerna. Vet inte varför men det bara är så. Egentligen samma stuk på alla filmer men ändå så annorlunda.


Hemma igen

Eller ja för typ en halvtimme sen =P

Var kul att träffa dig gubben. =) Det var det verkligen. Utan alkohol och drama. Du är en sann vän och jag uppskattar din ärlighet.=)

Nåja nu ska jag sätta igång med maten =) det blir kött, potatis och vitlökssmör. Och med en bra film till det skadar ju inte =D

Nu drar jag...

in till stan =) vet inte hur länge jag blir borta men det märker vi =D Ska fika med Atte =) trevligt trevligt.

Vi träffas ju bara ute på krogen så det känns wierd att man inte träffar sin kompis annars =P men nu ska vi fixa det... HAHA

Hörs sen...


RSS 2.0