Hellu

Hej alla party människor ;)

Nåja, igår så var tjejerna här =) Daisy, Hanna, Nicole, Emma och hennes söta son =)

Allt började med att flickorna kom och mötte upp mig på jobbet =) sen bara det av till Sollentuna och hem till mig.
VI köpte det vi behövde för kvällen. Som till exempel 8 liter cola =P

Väl hemma så hjälpte dem mig att flytta lite grejer i lägenheten som jag inte kunde göra själv =)

Det blev en god måltid och efter det blev det film mys =) 5 tjejer i soffan halv som halvt liggandes på varandra =P Finns dock ingen bild på det, men det var mysigt =)


Idag har man jobbat 11-20. Mördar tid =P hatar att jobba den tiden.. Så sjukt tråkigt....


Nåja nu ska det mysas ;) men med vem, det talar jag inte om ;)



Lycklig

Ja jag är så sjukt lycklig just nu. Allt flyter på precis som jag vill. Känns som om jag har fått tillbaka min energi.

Alla som har funnts där, ni är guldvärda. Ni får mig att må så bra.

Sen finns det en person som gör mg extra glad, som får mig att känna mig så tygg och glad. Men som du sa, vi tar det lugnt och se vart det leder. Och jag tackar dig för att du inte pressar mig. För annars skulle det gå rakt utför. TACK =)

Det hela är så sjukt, ett 2 års förhållande tog precis slut. Och jag saknar inte honom. Inte det minsta. Jag vet inte om det tyder på att jag är känslokall eller vad det är. Men jag kan inte stå still och vara ledsen. Varför skulle jag vara något som jag inte är.


Hallå =)

Nu är man tillbaka på banan igen. eller ja jag har inte spårat ur =P

Har jobbat hela veckan så det har väl inte hänt något speciellt. Har gjort allt och ingenting känns det som.

På måndag kommer mamma och Kenneth hit också =D mysigt. Vi ska byta julklappar. Haha lite sen men ändå. Sen ska vi kolla igenom min ekonomi och kollar vilka utgifter jag har osv. Är tänkt att jag ska köpa en tv på måndag.
Förmodligen blir det en 42a Samsung. det är porrigt.
Men måste försöka få bort den tv-möbeln jag har, för annars går det ju inte =P haha. Någon som vill ha? =)

Vid löning har jag tänkt och göra om lite här hemma. Ordna det som JAG vill ha det och efter mina önskemål.




Många tycker säkert jag har gått vidare väldigt snabbt efter att jag och max gjorde slut. Men jag ångrar ingenting och jag kan inte hjälpa att jag förlorade dem känslorna för honom. jag vill inte stå och trampa på samma punkt och bara vara ledsen. Det har jag gjort förr och det var inget bra.

Men även i "dåliga" tider så finns det ljus. Och det finns så många som finns där för mig. Och det är helt underbart =) Mitt liv är inte perfekt än, men det är på god väg ska jag lova er =)

Ikväll ska man jobbar på vippan =) 21-03. Ska bli kul, eller hur man ser det. Det ger pengar iaf =) vilket är skönt. Pengar är aldrig fel dock =D  Så ikväll får alkoholen vila från mig =) hehe


Förlåt för en extremt dålig uppdatering.

Men dem senaste veckorna har varit kaos. 1000 tankar och bara ett huvud.

Nyår var först och främst underbar =) Jag och junior var på Monday Bar på Göta Källare. och det var ett riktigt bra drag där faktiskt. Tyvärr finns inga bilder från kvällen. Men man får väl överleva ändå =D

Sen har det hänt lite tråkiga saker. Jag är numera inte i ett förhållande. Men jag antar att man kan inte hjälpa när känslor försvinner. Tänker inte dra hela historien, dem som vill veta får fråga osv. Inget jag tar upp här direkt.



Nåja helgen var grymt galen kan jag ju berätta.
I fredags var jag först ute på Lidingö hos Daisy =) Där satt jag, hon och Emma och sjöng singstar, pratade osv =) Efter det bar det av till Viper. Och det var en galen kväll. Lite för mkt att dricka kanske men inget jag klagade på, jo dagen efter =P



På lördagen bar det av till Kallhäll till Patrik för en fotografering i studion. Och bilderna blev sjukt grymma. Är super nöjd. Plus att jag var en vandrande reklampelare hela kvällen. Gick runt i en snygg t-shirt =)

Hur kvällen slutade berättar jag inte. Men det var party party =D



Fler bilder finns på www.perfectshot.se


RSS 2.0